Bij hoog en bij laag - Ronse

Een realisatie die ons GOUD bezorgde op de wedstrijd 'De Vlaamse Tuinaannemer' 2018-2019! 

Vanaf de straatkant moest er een hoogteverschil overwonnen worden om de lager gelegen woning optimaal te kunnen bereiken. Natuursteen is er gebruikt voor het aanleggen van een trap en oprit afdalend naar de voorgevel en garage. Roestbruine cortenstaal vormen er het basismateriaal voor het vormen van een vijver, kantopsluitingen voor de plantvaken en als opstapje naar het terras. Terrassen werden er zwevend gemaakt. Tegen de achtergevel bestaand uit natuursteen en naast het grasperk uit hardhout. Een grote gevel die dient als tuinafscheiding is er uitgewerkt met strips gemaakt uit natuursteen waar het roestbruine zoals uit het cortenstaal terugkeert .  

Meer info over dit product?

Sorry, dit formulier is gesloten. Geen nieuwe inzendingen meer mogelijk.