Team tuinen Oost Frederik

Tuinarchitect Frederik Oost (°1986, Roeselare) studeerde in 2007 af aan de hogeschool Gent, campus Melle afstudeerrichting Landschaps- & tuinarchitectuur. Na 3 jaar ervaring opdoen en in bijberoep gestart te zijn heeft Frederik besloten in 2010 zich voltijds op zijn bedrijf te richten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

 

 

Frederik heeft van jongs af aan een passie gecreërd door het opgroeien in de agrarische sector voor het buitenleven. Door zijn studiekeuze en werkervaring bij andere bedrijven is dit verder geëvolueerd tot vakkennis. Als tuinarchitect gebruik ik mijn kennis door mij te richten op de aanleg van tuin en buitenruimte.

Team Tuinen Oost bestaat uit gemotiveerde mensen met vakkennis in hun gebied.  Ons bedrijf bestaat uit zaakvoerder Frederik die wordt bijgestaan door zijn echtgenoot Jasmin en 4  gedreven werknemers die elk met hun specifieke kennis en ervaring een meerwaarde zijn binnen het bedrijf.

Contacteer ons

Contacteer ons vandaag voor de aanleg van je nieuwe tuin, omheining, onderhoud... Vul het contactformulier in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.